Archiv článků

Filtr článků:

Eau de vie – voda života

Na celém světě se od nepaměti pěstuje nepřeberné množství odrůd vinné révy. Z některých se získává skvělé víno, z jiných pouze víno průměrné kvality. K čemu však lze využít vinné hrozny, které jsou tak kyselé, že se pro výrobu vína vůbec nehodí? ... Celý článek

23.11.2016  | 34 komentářů

Balotýnka z králičího stehýnka

Kuchyně voní a pod pokličkou to vře - Executive Chef Lukáš Paluska představuje další ze svých vynikajících receptů, pro tentokrát si pochutnáte na balotýnce z králičího stehýnka. Jak sám dodává: „Králičí maso je znamenité, lehce stravitelné a s minimálním obsahem tuku.“ ... Celý článek

21.11.2016  | 45 komentářů

Pneumopunktura a parafín

Představte si dokonalou relaxaci v podobě blahodárného tepla, které uvolňuje každý sval Vašeho těla, prohřívá všechny Vaše klouby a navíc zjemňuje pokožku. Nebo spíš hledáte účinnou a rychlou úlevu od bolestí pohybového aparátu? V obou případech má pro Vás tradiční karlovarská lázeňská léčba řešení, a to díky pneumopunktuře a parafínovým zábalům. ... Celý článek

18.11.2016  | 52 komentářů

Halloween v nočním baru Old Times

Kdo by v dnešní době neznal Halloween, předvečer všech svatých z 31. října na 1. listopadový den! Svátek všech svatých, jak by se mnozí mohli milně domnívat, nepochází z Ameriky, pochází od starověkých irských Keltů, kteří se domnívali, že se v tento den zemřelí navracejí na zemský povrch a živí mohou navštívit podsvětí. ... Celý článek

16.11.2016  | 32 komentářů

Patriarcha Ilia II. z Gruzie

Hotel Carlsbad Plaza si pokládá za nesmírnou čest a požehnání, že mohl poskytnout své prvotřídní služby další významné osobnosti a duchovní ikoně světového významu. Do Karlových Varů přivedla lázeňská léčba, kterou si v našem hotelu velice chválil, Iliu II. Katolikose patriarchu celé Gruzie a duchovního vůdce Gruzínské pravoslavné církve. ... Celý článek

14.11.2016  | 23 komentářů

Lukáš Paluska

Přezdívá se mu “gastronomický rytíř“, od roku 1997 se totiž pyšní titulem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za gastronomii, sám sobě přezdívá spíše “knedlíček“ a pokud jde o splnění dětského snu, tak tomuto muži se splnil do posledního puntíku, protože kosmonautem ani popelářem rozhodně být nechtěl. Představujeme vám Lukáše Palusku – Executive chefa Carlsbad Plaza Medical Spa & Wellness hotelu, pod jehož pokličku pravidelně nahlížíme v tradiční rubrice Recept šéfkuchaře. ... Celý článek

11.11.2016  | 22 komentářů

Voda - základní kámen života a zdraví

Jedno z nejunikátnějších a nejautentičtějších míst Karlových Varů jsou bezpochyby Zámecké Lázně, kde se potkává tradiční karlovarská léčba ověřená časem a nejnovější technologie moderního lázeňství. Zámecké Lázně se pro každého návštěvníka stávají kouskem jejich života, zde si mohou v příjemném relaxačním prostředí odpočinout, uvolnit se díky mnoha procedurám a načerpat síly do dalších hektických dnů. ... Celý článek

8.11.2016  | 35 komentářů

Smart Casual

Ačkoliv psaná i nepsaná pravidla chování na nás číhají na každém kroku, ještě nikdy nikdo neprohloupil, když své znalosti prohloubil, proto přicházíme opět s dalším poučným článkem do pravidelné rubriky Etiketa. Pro tentokrát se podíváme na zoubek správnému odívání. ... Celý článek

4.11.2016  | 30 komentářů

VIP Cars život v luxusu v našem hotelu i mimo něj

Neznáme ani jeden důvod, proč byste si neměli užívat luxusu nejen za zdmi hotelu Carlsbad Plaza, ale známe mnoho důvodů, proč byste si měli užívat luxusu i mimo náš hotel. A protože na své hosty myslíme neustále a ve všech ohledech, zajišťujeme za pomoci VIP Cars luxusní, bezpečné a spolehlivé transfery osob. ... Celý článek

2.11.2016  | 24 komentářů

Prestige Club Floor

Občas může mít člověk pocit, že hotel Carlsbad Plaza už nemá čím dalším překvapit. Pravda je ale jinde, protože se náš hotel neustále snaží své hosty překvapovat něčím novým a zcela výjimečným i pro celé Karlovy Vary. Hotel Carlsbad Plaza si Vám tentokrát dovoluje představit naprostou novinku určenou pro své stálé hosty, kterými jsou držitelé karet Prestige Club ... Celý článek

1.8.2016  | 110 komentářů
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Další »

Newsletter

↑ nahoru