Články (stránka 2)

Filtr článků:

Pod pokličkou šéfkuchaře Hovězí vývar

Silný a opravdu dobrý hovězí vývar je chloubou každého kuchaře. Tento klasický recept klade vysoké časové nároky na přípravu, avšak výsledkem je téměř léčivý výtažek z čerstvých surovin. Hovězí vývar je zkrátka fenoménem poctivé kuchyně po celém světě. ... Celý článek

1.5.2017  | 1 komentář

Eau de vie – voda života

Na celém světě se od nepaměti pěstuje nepřeberné množství odrůd vinné révy. Z některých se získává skvělé víno, z jiných pouze víno průměrné kvality. K čemu však lze využít vinné hrozny, které jsou tak kyselé, že se pro výrobu vína vůbec nehodí? ... Celý článek

23.11.2016  | 110 komentářů

Balotýnka z králičího stehýnka

Kuchyně voní a pod pokličkou to vře - Executive Chef Lukáš Paluska představuje další ze svých vynikajících receptů, pro tentokrát si pochutnáte na balotýnce z králičího stehýnka. Jak sám dodává: „Králičí maso je znamenité, lehce stravitelné a s minimálním obsahem tuku.“ ... Celý článek

21.11.2016  | 177 komentářů

Pneumopunktura a parafín

Představte si dokonalou relaxaci v podobě blahodárného tepla, které uvolňuje každý sval Vašeho těla, prohřívá všechny Vaše klouby a navíc zjemňuje pokožku. Nebo spíš hledáte účinnou a rychlou úlevu od bolestí pohybového aparátu? V obou případech má pro Vás tradiční karlovarská lázeňská léčba řešení, a to díky pneumopunktuře a parafínovým zábalům. ... Celý článek

18.11.2016  | 112 komentářů

Halloween v nočním baru Old Times

Kdo by v dnešní době neznal Halloween, předvečer všech svatých z 31. října na 1. listopadový den! Svátek všech svatých, jak by se mnozí mohli milně domnívat, nepochází z Ameriky, pochází od starověkých irských Keltů, kteří se domnívali, že se v tento den zemřelí navracejí na zemský povrch a živí mohou navštívit podsvětí. ... Celý článek

16.11.2016  | 116 komentářů

Patriarcha Ilia II. z Gruzie

Hotel Carlsbad Plaza si pokládá za nesmírnou čest a požehnání, že mohl poskytnout své prvotřídní služby další významné osobnosti a duchovní ikoně světového významu. Do Karlových Varů přivedla lázeňská léčba, kterou si v našem hotelu velice chválil, Iliu II. Katolikose patriarchu celé Gruzie a duchovního vůdce Gruzínské pravoslavné církve. ... Celý článek

14.11.2016  | 66 komentářů

Lukáš Paluska

Přezdívá se mu “gastronomický rytíř“, od roku 1997 se totiž pyšní titulem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za gastronomii, sám sobě přezdívá spíše “knedlíček“ a pokud jde o splnění dětského snu, tak tomuto muži se splnil do posledního puntíku, protože kosmonautem ani popelářem rozhodně být nechtěl. Představujeme vám Lukáše Palusku – Executive chefa Carlsbad Plaza Medical Spa & Wellness hotelu, pod jehož pokličku pravidelně nahlížíme v tradiční rubrice Recept šéfkuchaře. ... Celý článek

11.11.2016  | 95 komentářů

Voda - základní kámen života a zdraví

Jedno z nejunikátnějších a nejautentičtějších míst Karlových Varů jsou bezpochyby Zámecké Lázně, kde se potkává tradiční karlovarská léčba ověřená časem a nejnovější technologie moderního lázeňství. Zámecké Lázně se pro každého návštěvníka stávají kouskem jejich života, zde si mohou v příjemném relaxačním prostředí odpočinout, uvolnit se díky mnoha procedurám a načerpat síly do dalších hektických dnů. ... Celý článek

8.11.2016  | 83 komentářů

Smart Casual

Ačkoliv psaná i nepsaná pravidla chování na nás číhají na každém kroku, ještě nikdy nikdo neprohloupil, když své znalosti prohloubil, proto přicházíme opět s dalším poučným článkem do pravidelné rubriky Etiketa. Pro tentokrát se podíváme na zoubek správnému odívání. ... Celý článek

4.11.2016  | 190 komentářů

VIP Cars život v luxusu v našem hotelu i mimo něj

Neznáme ani jeden důvod, proč byste si neměli užívat luxusu nejen za zdmi hotelu Carlsbad Plaza, ale známe mnoho důvodů, proč byste si měli užívat luxusu i mimo náš hotel. A protože na své hosty myslíme neustále a ve všech ohledech, zajišťujeme za pomoci VIP Cars luxusní, bezpečné a spolehlivé transfery osob. ... Celý článek

2.11.2016  | 91 komentářů
« Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Další »

Newsletter

↑ nahoru