Executive Chef Lukáš Paluska: Hovězí líčka s francouzským šarmem

Vynikající kuchyni tvoří harmonický akord osobnosti kuchaře, vybrané čerstvé domácí suroviny a grandiózní nápad na skvostnou kombinaci chutí, které vás svou jedinečnou originalitou zcela omámí.

Seznamte se s perličkou, kterou pro vás v La Bohème French gourmet restaurantu hotelu Carlsbad Plaza přichystal Executive Chef pan Lukáš Paluska se svým týmem. Přijměte pozvání na jeho Hovězí líčka brasírovaná na víně doplněná o bramborový Galette a konfinovanou zeleninku...

Jak se francouzská delikatesa připravuje? Žádá si čas a jisté kulinární zkušenosti.

Hovězí líčka očistíme, nakrájíme na stejně velké kousky a přidáme k nim nakrájenou kořenovou zeleninu – šalotku, pórek, čerstvý tymián a divoké koření. Maso i zeleninu zakápneme tmavým octem aceto balsamico a zalijeme dostatečným množstvím kvalitního červeného vína. Takto naložená líčka necháme dva dny marinovat v chladničce.

Poté krásně navinulé maso přesuneme na síto a necháme okapat. Následně líčka opečeme na olivovém oleji do hezké barvy, přidáme kořenovou zeleninu z nálevu a opět ji orestujeme. Směs lehounce zaprášíme hladkou moukou a zalijeme vínem z marinády a dusíme pod pokličkou tak dlouho, dokud nejsou líčka měkká. Poté maso vyndáme, necháme zhoustnout šťávu a dochutíme solí a drceným pepřem.

Pro vyváženější kontrast chutí se pokrm doplňuje o zvolna orestovanou dužinu čerstvých tomat a nadrobno nakrájenou šalotku s voňavým tymiánem, aceto balsamico a rajským protlakem, navíc dobře osolené a dochucené čerstvě namletým pepřem. Směs se nechá konfitovat do zhoustnutí a následně podává jako výborné chutnay. Na talíř se hovězí líčka servírují v kombinaci s bramborovým dortíkem Galette z jemných plátků brambor proložených parmskou šunkou.

Přijměte pozvání na tuto skutečnou delikatesu do pravé francouzské restaurace, na kterou Vás zve celý profesionální tým kuchyně La Bohème.

Lukáš Paluska a jeho tým

Galerie

Hovězí líčka s francouzským šarmem

Celá galerie

Datum publikování: 8.8.2011


Přidat nový komentář




meubles-sm-france sdasda

17. ledna 2017 15:58


This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information. Keep it up. Keep blogging. Looking to reading your next post.

Reagovat

5555 e. evans ave. denver, co 80222 5555 e. evans ave. denver, co 80222

17. ledna 2017 12:40


The web site is lovingly serviced and saved as much as date. So it should be, thanks for sharing this with us.

Reagovat

relaxingmusicdownloads.com sdasda

17. ledna 2017 12:09


Thanks for every other informative site. The place else may just I get that kind of information written in such an ideal means? I have a venture that I’m just now operating on, and I have been on the look out for such information.

Reagovat

visit my website sdasda

16. ledna 2017 13:07


I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post.

Reagovat

humatrope 5mg sdasd

16. ledna 2017 11:36


This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free.

Reagovat

iphone 6/6s wallet cases sda

15. ledna 2017 14:44


A debt of gratitude is in order for sharing the data, keep doing awesome... I truly delighted in investigating your site. great asset...

Reagovat

The Diabetes Loophole Reviews hamid

15. ledna 2017 11:47


This Book integrated easy to use methods, normal ways that can systematically decrease infection.

Reagovat

movers in calgary jams

14. ledna 2017 21:57


I recently found many useful information in your website especially this blog page. Among the lots of comments on your articles. Thanks for sharing.

Reagovat

BTTJ Program jams

13. ledna 2017 18:49


I really appreciate this wonderful post that you have provided for us. I assure this would be beneficial for most of the people.

Reagovat

auto service spanish translation sdasd

11. ledna 2017 19:43


You’ve got some interesting points in this article. I would have never considered any of these if I didn’t come across this. Thanks!.

Reagovat

about his jams

9. ledna 2017 21:33


I think this is a really good article. You make this information interesting and engaging. You give readers a lot to think about and I appreciate that kind of writing.

Reagovat

onlinelottospielen.net asd

9. ledna 2017 21:21


I am extremely delighted in for this web journal. Its a useful subject. It help me all that much to take care of a few issues. Its chance are so awesome and working style so fast.

Reagovat

Villa for sale Marbella cs@gmail.com

9. ledna 2017 17:45


Its an incredible joy perusing your post.Its loaded with data I am searching for and I want to post a remark that "The substance of your post is marvelous" Great work.

Reagovat

thesis sdasda

9. ledna 2017 16:20


I have been checking out a few of your stories and i can state pretty good stuff. I will definitely bookmark your blog

Reagovat

Madison Cooling Madison Cooling

9. ledna 2017 3:50


I like this website. Thanks for this I really Enjoy to reading this. LOVE OF FOODS!

Reagovat

home renovations Find Out More

9. ledna 2017 2:14


I love that food. so delicious to see.. I am craving right now!

Reagovat

moralisation Food & Beverage

8. ledna 2017 20:35


I experience considerable difficulties my contemplations on substance, however I truly felt I ought to here. Your article is truly awesome. I like the way you composed this data.

Reagovat

cannabis grow racks jams

8. ledna 2017 19:15


This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information. Keep it up. Keep blogging. Looking to reading your next post.

Reagovat

how to cultivate cannabis jams

7. ledna 2017 19:25


This is a great article thanks for sharing this informative information. I will visit your blog regularly for some latest post.

Reagovat

reverse advertising system csds@gmail.com

7. ledna 2017 15:58


This is very well written and your points are well-expressed. Please, don’t ever stop writing.

Reagovat

Zobrazené záznamy: od 1 do 20 (celkem 2874)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Další »

Newsletter

↑ nahoru