Grand Restaurant Festival 2014

...chuťovým pohárkům dopřává, vůněmi vábí, oku lahodí…takový je Grand Restaurant Festival!

Hlavním mottem tohoto gastronomického festivalu je „Nejezte blbě!“. A tímto heslem se řídilo všech 30 585 návštěvníků ročníku 2013, kteří zavítali do 101 nejlepších a nejzajímavějších restaurací celostátní ankety Maurerův výběr. Nejvyšší počet návštěv ve všech festivalových restauracích byl zaznamenán dne 15. ledna, kdy ukojit své gurmánské vášně přišlo 9 577 hostů.

Po velkém úspěchu naší La Bohème French gourmet restaurant v posledním ročníku se hotel Carlsbad Plaza rozhodl pro opětovnou účast na tomto ojedinělém festivalu. Grand Restaurant festival 2014 bude probíhat v plánovaném termínu od 15. 1. do 28. 2. 2014, předprodej bude zahájen 1. prosince 2013. A jak už bývá zvykem, ti nejprvotřídnější kuchaři TOP restaurací nabídnou návštěvníkům festivalu jídla těchto tří kategorií: “To jste ještě nejedli!“, “Ctíme tradiční recepty a zvyklosti“ a “Láska prochází žaludkem“.
Restaurace používají ty nejkvalitnější suroviny a tak s netrpělivostí nám vlastní můžeme očekávat opravdu znamenité pokrmy od mistrů kuchařů. Hotelová restaurace La Bohème  nám dovolí nahlédnout pod pokličku jednoho ze svých vynikajících festivalových receptů. 

Menu restaurace La Bohéme Grand Restaurant Festival 2014:

Jako pozornost našeho šéfkuchaře dostane každý host dárek v podobě amuse bouches Tomatový tataráček s čerstvou bazalkou a chipsem z Tramezina, minerální voda, Chardonnay pozdní sběr 2012, Cabernet Moravia 2011

  • Carpaccio z mušlí svatého Jakuba marinovaných ve vanilkovém oleji servírované se zeleninovým confitem, pastou z černých oliv a mandarinkovým dresinkem.
  • „Cochon de Lait“ hřbet z mléčného selátka podávaný s konfinovanou karotkou v bio medu se zázvorovou esencí a kapkou cognacu.
  • Karamelový dortík v popcornové krustě doplněný o domácí zmrzlinu Bubble gum a sladkou omáčku
Představme si tedy recept na Carpaccio z mušlí svatého Jakuba:

Připravíme vanilkový olej z jednoho lusku a semínek vanilky, který se 5 dnů ponechá v oleji, kterým následně pokapeme mušle a v chladu marinujeme den. Dále z filo těsta potřeného javorovým sirupem vykrájíme kolečka a následně je upečeme. Připravíme tapenádu z černých oliv, ančoviček, tuňáka, česneku, šalotky, čerstvého tymiánu, olivového a slunečnicového oleje, kterou potřeme upečená kolečka. Pro přípravu zeleninového confitu orestujeme dužinu z rajských jablíček, červené cibule, šalotky, česneku, zjemníme oříškem másla a ochutíme čerstvě mletým barevným pepřem, solí a cukrem. Závěr brilantního receptu tvoří mandarinkový dresink, kterého docílíme redukcí čerstvé šťávy z mandarinek, cukru a bílého balsamica.

Šefkuchař restaurace Pierre Léotard a jeho tým se těší na Vaši návštěvu a přeje “bon appétit“!

 

Fotografie


Přidat nový komentář




bigo live for pc BIGO MAN

11. července 2017 12:38


nice post

Reagovat

Finance Assignment Help Finance Assignment Help

6. června 2017 12:44


This site has been a huge help to me.

Reagovat

Case Study Assignment Help paul edwards

1. dubna 2017 18:37


Extremely valuable post. This is my first time i visit here. I discovered such a large number of fascinating stuff in your website particularly its talk. Truly its awesome article. Keep it up.

Reagovat

video tuition pakistan GaryRock

21. února 2017 8:16


Awesome work you have done here, I am very happy to read this nice post. You are a great writer and give us much information.

Reagovat

Buy Finance Assignment Help sohail

21. února 2017 7:39


Get the dissertation writing service students look for these days with the prime focus being creating a well researched and lively content on any topic.

Reagovat

Buy Coursework Assignment Help Edward Mark

21. února 2017 7:01


Good way of telling, good post to take facts regarding my presentation subject matter, which i am going to deliver in my college

Reagovat

Programming Assignment Help Service, Richard

21. února 2017 6:50


Hi buddy, your blog' s design is simple and clean and i like it. Your blog posts about Online Dissertation Help are superb. Please keep them coming. Greets!!

Reagovat

Homework help in Australia Jorge Pollich

21. února 2017 5:58


Hi buddy, your blog' s design is simple and clean and i like it. Your blog posts about Online Dissertation Help are superb. Please keep them coming. Greets!!

Reagovat

Buy Programming Assignment Help Edward Mark

21. února 2017 5:39


Science Channel’s are giving a complete knowledge to its viewers about every thing students write done dissertation on this subjects and show its importance.

Reagovat

yes bank net banking nsk

20. června 2016 13:41


Don't compare yourself to anyone. Be unique.

Reagovat

union bank net banking nsk

20. června 2016 13:36


Don't go for less. Always go for the best..

Reagovat

dena bank net banking nsk

20. června 2016 13:29


Forget the failures and work hard for success

Reagovat

central bank net banking nsk

20. června 2016 13:22


Work until you will complete your milestone

Reagovat

syndicate net banking nsk

20. června 2016 13:13


Don't wait for the path. Find it & go

Reagovat

corporation net banking nsk

20. června 2016 13:06


Don't wait for the love. Feel it & Enjoy

Reagovat

canara net banking nsk

20. června 2016 13:00


The future belongs to those people,who believe in the beauty of their dreams.! -

Reagovat

andhra net banking nsk

20. června 2016 12:53


You will not get better Tomorrow,if you are thinking about the yesterday. -

Reagovat

axis net banking nsk

20. června 2016 12:44


If you don't make mistakes in life, you are not really trying. -

Reagovat

icici net banking nsk

20. června 2016 12:33


You don't have to win.. every argument:Right or Wrong!

Reagovat

hdfc net banking nsk

20. června 2016 12:26


Life is not fair, but it is still good. ..

Reagovat

Zobrazené záznamy: od 1 do 20 (celkem 65)
1 | 2 | 3 | 4 | Další »

Newsletter

↑ nahoru