Grand Restaurant Festival 2014

...chuťovým pohárkům dopřává, vůněmi vábí, oku lahodí…takový je Grand Restaurant Festival!

Hlavním mottem tohoto gastronomického festivalu je „Nejezte blbě!“. A tímto heslem se řídilo všech 30 585 návštěvníků ročníku 2013, kteří zavítali do 101 nejlepších a nejzajímavějších restaurací celostátní ankety Maurerův výběr. Nejvyšší počet návštěv ve všech festivalových restauracích byl zaznamenán dne 15. ledna, kdy ukojit své gurmánské vášně přišlo 9 577 hostů.

Po velkém úspěchu naší La Bohème French gourmet restaurant v posledním ročníku se hotel Carlsbad Plaza rozhodl pro opětovnou účast na tomto ojedinělém festivalu. Grand Restaurant festival 2014 bude probíhat v plánovaném termínu od 15. 1. do 28. 2. 2014, předprodej bude zahájen 1. prosince 2013. A jak už bývá zvykem, ti nejprvotřídnější kuchaři TOP restaurací nabídnou návštěvníkům festivalu jídla těchto tří kategorií: “To jste ještě nejedli!“, “Ctíme tradiční recepty a zvyklosti“ a “Láska prochází žaludkem“.
Restaurace používají ty nejkvalitnější suroviny a tak s netrpělivostí nám vlastní můžeme očekávat opravdu znamenité pokrmy od mistrů kuchařů. Hotelová restaurace La Bohème  nám dovolí nahlédnout pod pokličku jednoho ze svých vynikajících festivalových receptů. 

Menu restaurace La Bohéme Grand Restaurant Festival 2014:

Jako pozornost našeho šéfkuchaře dostane každý host dárek v podobě amuse bouches Tomatový tataráček s čerstvou bazalkou a chipsem z Tramezina, minerální voda, Chardonnay pozdní sběr 2012, Cabernet Moravia 2011

  • Carpaccio z mušlí svatého Jakuba marinovaných ve vanilkovém oleji servírované se zeleninovým confitem, pastou z černých oliv a mandarinkovým dresinkem.
  • „Cochon de Lait“ hřbet z mléčného selátka podávaný s konfinovanou karotkou v bio medu se zázvorovou esencí a kapkou cognacu.
  • Karamelový dortík v popcornové krustě doplněný o domácí zmrzlinu Bubble gum a sladkou omáčku
Představme si tedy recept na Carpaccio z mušlí svatého Jakuba:

Připravíme vanilkový olej z jednoho lusku a semínek vanilky, který se 5 dnů ponechá v oleji, kterým následně pokapeme mušle a v chladu marinujeme den. Dále z filo těsta potřeného javorovým sirupem vykrájíme kolečka a následně je upečeme. Připravíme tapenádu z černých oliv, ančoviček, tuňáka, česneku, šalotky, čerstvého tymiánu, olivového a slunečnicového oleje, kterou potřeme upečená kolečka. Pro přípravu zeleninového confitu orestujeme dužinu z rajských jablíček, červené cibule, šalotky, česneku, zjemníme oříškem másla a ochutíme čerstvě mletým barevným pepřem, solí a cukrem. Závěr brilantního receptu tvoří mandarinkový dresink, kterého docílíme redukcí čerstvé šťávy z mandarinek, cukru a bílého balsamica.

Šefkuchař restaurace Pierre Léotard a jeho tým se těší na Vaši návštěvu a přeje “bon appétit“!

 

Fotografie


Přidat nový komentář




yes bank net banking nsk

20. června 2016 13:41


Don't compare yourself to anyone. Be unique.

Reagovat

union bank net banking nsk

20. června 2016 13:36


Don't go for less. Always go for the best..

Reagovat

dena bank net banking nsk

20. června 2016 13:29


Forget the failures and work hard for success

Reagovat

central bank net banking nsk

20. června 2016 13:22


Work until you will complete your milestone

Reagovat

syndicate net banking nsk

20. června 2016 13:13


Don't wait for the path. Find it & go

Reagovat

corporation net banking nsk

20. června 2016 13:06


Don't wait for the love. Feel it & Enjoy

Reagovat

canara net banking nsk

20. června 2016 13:00


The future belongs to those people,who believe in the beauty of their dreams.! -

Reagovat

andhra net banking nsk

20. června 2016 12:53


You will not get better Tomorrow,if you are thinking about the yesterday. -

Reagovat

axis net banking nsk

20. června 2016 12:44


If you don't make mistakes in life, you are not really trying. -

Reagovat

icici net banking nsk

20. června 2016 12:33


You don't have to win.. every argument:Right or Wrong!

Reagovat

hdfc net banking nsk

20. června 2016 12:26


Life is not fair, but it is still good. ..

Reagovat

activate kotak mobile banking nsk

20. června 2016 12:21


Everything is okay in the end 'like a movie', if it's not ok, then it's not the end." -

Reagovat

activate bob mobile banking nsk

20. června 2016 12:15


When you feel giving up, remember why you held on for so long time in the first place '. -

Reagovat

activate citi bank mobile banking nsk

20. června 2016 12:07


Never give up on something, that you cannot go a day, without thinking about.!

Reagovat

activate idbi mobile banking nsk

20. června 2016 12:00


Always Try to DO best in your Life..

Reagovat

activate vijaya bank mobile banking nsk

20. června 2016 11:48


You are not born "Winner",You are not Born "Loser" Its your Choice to make winner or loser..

Reagovat

activate obc mobile banking nsk

20. června 2016 11:39


Always Choose ,Correct path for Sucess!

Reagovat

activate uco bank mobile banking nsk

20. června 2016 11:29


There is "No" shortcut for Sucess..

Reagovat

activate yes bank mobile banking nsk

20. června 2016 11:15


You never fail until... you stop trying.!

Reagovat

activate union bank mobile banking nsk

20. června 2016 11:07


ork Hard and let peoples show your success

Reagovat

Zobrazené záznamy: od 1 do 20 (celkem 56)
1 | 2 | 3 | Další »

Newsletter

↑ nahoru