Hotelová gastronomie v rukou zkušeného muže

Pan David Zvára, Food & Beverage Director hotelu Carlsbad Plaza, má více než desetiletou provozní a obchodní praxi v hotelnictví. Absolvoval sommeliérské kurzy při vinařské akademii ve Valticích. Na dva roky se stal ředitelem jednoho z karlovarských hotelů, a dále získával zkušenosti v oblasti firemního stravování v síti restaurací. Davidu Zvárovi, který rovněž pracoval při zahraničních banketech a obsluhoval například i norského či španělského krále, jsme položili několik dotazů týkajících se jeho současného působení.

Jaké možnosti stravování hotel Carlsbad Plaza svým hostům poskytuje?

Na počátku jsme měli jasnou představou, že bude většina hostů objednávat pobyt s plnou penzí či polopenzí, a pro tyto účely jsme otevřeli bufetový restaurant Sorrento. Hosté u nás mají možnost navštívit ještě dvě další restaurace. Francouzskou, s názvem La Bohème, která je top restaurací jak v jídlech a nápojích, tak i v poskytovaných službách, a restauraci Sweet Orient, zaměřenou na asijskou kuchyni včetně čerstvého japonského Sushi. Celkový vývoj hotelových restaurací jde tím směrem, že se neustále snažíme zkvalitňovat používané suroviny a poskytovaný servis.

Co pro zdokonalování poskytovaného servisu děláte?

Individuálně se věnujeme profesnímu růstu personálu, v závislosti na růstu požadavků na danou pracovní pozici. Pořádáme různá školení, rekvalifikace a vysíláme personál na domácí i zahraniční exkurze.

Chystáte nějaké novinky, pokud jde o nabízený sortiment pokrmů či nápojů?

Budeme rozšiřovat například nabídku luxusních minerálních vod. Rádi bychom zde měli zastoupeny artézské, pramenité, i ledovcové a dešťové vody. Jednáme také o jedné podmořské vodě z oblasti Havajských ostrovů, takže by tu hosté měli najít opravdu celé portfolio vod. Trendem dnešní doby je zdravý styl stravování, a tak chceme v restauraci Sorrento nabízet pokrmy připravené z produktů v bio kvalitě.

Co Vás osobně motivuje k další práci?

Důležitý je pro mě kontakt s lidmi a neustálé zkvalitňování hotelového servisu spolu s plněním neobvyklých požadavků a přání našich hostů. Navíc chystáme další projekt, kde bychom chtěli realizovat určité nové myšlenky a vize, což je pro mě velkou výzvou.

Galerie

David Zvára

Celá galerie

Datum publikování: 7.8.2011


Přidat nový komentář




online essay writing sites andifix648@gmail.com

6. prosince 2016 9:08


I like a lot this nice job of us.

Reagovat

product launch formula v x bonus Dom

4. listopadu 2016 8:27


I agree. You have made the nice blogs with the great info in the contents.

Reagovat

assignment writing services uk jame kurt

6. října 2016 16:35


Hi This is exactly what I was looking for. Thanks for sharing this great Information That is very interesting smile I love reading and I am always searching for informative information like this You are bookmarked.

Reagovat

Newsletter

↑ nahoru