Nejezte blbě! Aneb co skrývá náš šéfkuchař pod pokličkou…

 

Být gurmánem a požitkářem není v dnešní době přežitkem. Lidé se konečně zastavili u svých obědů, dobu večeře tráví s rodinou a přáteli a jídlo více vychutnávají. A právě pro takové milovníky dobrého jídla a ty, kteří se jeho milovníky chtějí stát, tu je každoročně pořádaný Grand restaurant festival, jehož nápaditým mottem je: „Nejezte blbě!“ či „Objevujme nové chutě, buďme gastronauty.“, a jehož součástí jsme také my, hotel Carlsbad Plaza, a to již třetím rokem.

O co že se jedná? Počátkem každého roku nejlepší šéfkuchaři naší země připravují ve svých restauracích neobyčejná menu za obyčejné ceny. Mezi mistry gastronomie patří samozřejmě i Pierre Lѐotard, šéfkuchař hotelové francouzské restaurace La Bohѐme, který opět sestavil festivalové menu jako jedinečnou kompilaci chutí a vůní.

Vaše chuťové buňky a další smysly budou laskány delikatesami v podobě macerovaného norského lososa s brokolicovým dipem s kapkou orange flowers water, doplněného o tomatový confit. Pečeného husího prsa s raviolou nadívanou husím stehýnkem s celerovým pyré a polentou s kávovým aroma. Na závěr mistrovského menu Vás čeká mandlový tarte s pošírovanou hruštičkou, domácí vanilkovou zmrzlinou a karamelovou omáčkou


Nahlédněme Pierrovi pod pokličku a představme si recept na macerovaného lososa:

Filet z norského lososa maceruje v chladu 24 hodin v cukru, soli, citronové kůře, zázvoru a koření tak, aby byl uprostřed lehce narůžovělý.

Růžové rybí maso z čerstvého lososa lze dokonale skloubit s brokolicovým pyré, jež připravíme z vařené brokolice v malém množství osolené vody, kterou poté rozmixujeme do hladka a obohatíme smetanou se solí, pepřem a květinovou vodou orange flowers water. Vše doladíme dresingem z konfitované tomaty, čerstvé grepové šťávy, cukru, česneku, jemně nasekané šalotky a pažitky.

Tip šéfkuchaře: „Lososa servírujeme na čistý bílý talíř, aby pestré barvy všech ingrediencí krásně vynikly. Na střed talíře klademe filet doplněný o brokolicové pyré, pokapaný výrazným dresingem a ozdobený čerstvou bylinkou. K macerovanému lososu zakusujte nejlépe čerstvě pečenou francouzskou bagetou.“.

Zveme Vás do světa plného gurmánských zážitku do restaurace La Bohѐme, která přináší kouzlo, vášeň a um Francouzů na Váš talíř.

„Nezbývá nic jiného, než popřát dobrou chuť.“  

Pierre Leotard
Chef of La Bohѐme restaurant a jeho tým     

 

Fotografie


Přidat nový komentář




Actuarial Assignment Help Actuarial Assignment Help

12. května 2017 1:21


Actuary Assignment Help, Actuarial science assignment help in the actuarial field of science from primary to complex level for the understudies of US UK.

Reagovat

Re: Re:voot app download dscds

29. dubna 2017 18:43

Odpověď na komentář: Re:<a href="https://vootapp.co.in/">voot app download</a> nice app..
https://vootapp.co.in/


Csdfvrsdvfrsdsrfdv

Reagovat

Case study solutions online paul edwards

8. března 2017 16:06


i truly loved exploring your blog i am in luck i found your blog there is so much astounding info here

Reagovat

Computer Networking Project Help Alexie Alessio

15. února 2017 7:17


Thanks for the wonderful post, 
The content Which you mention in your article ITS really awesome. Its really helpful for everyone.

Reagovat

Chris Walker - SEO agency Denver johna7870@gmail.com

17. prosince 2016 13:25


I have sent your articles links to all my contacts and all of them liked it including me as well.

Reagovat

type my paper sdf

13. prosince 2016 8:46


Your blogs are easily accessible and quite enlightening so keep doing the amazing work guys.

Reagovat

essay writing services sdf

13. prosince 2016 8:36


The complete blogs are really inconceivable and definitely everyone will share this information.

Reagovat

best custom writing service andifix648@gmail.com

7. prosince 2016 12:53


This is my very first time that I am visiting here and I’m truly pleasurable to see everything at one place.

Reagovat

professional writing services andifix648@gmail.com

6. prosince 2016 11:29


Your place is for definite couturier bookmarking.

Reagovat

best essay writing service reviews andifix648@gmail.com

6. prosince 2016 11:20


Living it up; living advertisement statesman n a lot more.

Reagovat

my paper writing andifix648@gmail.com

30. listopadu 2016 9:19


Your articles make whole sense of every topic.

Reagovat

Chris Walker - best Denver SEO expert johna7870@gmail.com

29. listopadu 2016 7:29


I love the way you write your post. Each and everything is simply perfect. Thanks

Reagovat

zero up Dom

4. listopadu 2016 11:28


I sent your articles links to all my contacts and they all adore it including me.

Reagovat

shivaay 1st day collection amar

6. října 2016 8:10


i love food

Reagovat

showbox for pc marlin

12. července 2016 13:30


3-D movies have dependably been included amid the same time in American silver screen. There are different strategies for creating 3-D films.

Reagovat

bus simulator 2015 marlin

12. července 2016 13:30


The 3-D movies which have turned into all well known are not extremely late; they have existed since 1950s.

Reagovat

dr driving 2 marlin

12. července 2016 13:29


3-D programming is gotten from stereoscopic pictures. Dream of profundity made the impression photograph utilized as a part of 3-D innovation permits the viewer to see each of the three measurements.

Reagovat

kotak net banking Mansi

20. června 2016 11:33


Sometimes i just wish i’ could fast forward the time to see if in the end it’s all worth it

Reagovat

Zobrazené záznamy: od 1 do 20 (celkem 88)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Další »

Newsletter

↑ nahoru