Pečivo jako zdravá pochoutka

 

Pečivo jako zdravá pochoutka

Vřídelní chléb Carlsbad Plaza

 
 
Na pravém břehu řeky Teplá, v nitru kouzelné přírody, uprostřed nádherných Karlových Varů stojí náš hotel Carlsbad Plaza, který dává svým hostům hřejivý pocit domova a navrací jim zdraví. K lepšímu zdravotnímu stavu zaručeně přispívá neustálým zlepšování nadstandardních služeb a produktů. Po mnoha zkouškách a nespočetně hodin strávených u pečící trouby se nám podařilo konečně upéct chléb, který zcela vyhovuje našim vysokým požadavkům. Je jim tmavý chléb, plný zdravých semen a s nejvyšším možným obsahem žitné mouky (až 90%). Ano naše požadavky jsme splnili a “Vřídelní chléb Carlsbad Plaza“ je na světě.
 
Žitná mouka má vysoký obsah vlákniny, vitamíny skupiny B a E, z minerálních látek vápník, fosfor, fluor, železo, hořčík a velmi nízký obsah lepku. Když uvádíme, že pečeme chléb, který pomáhá léčit, je to právě díky výše zmíněným vlastnostem žitné mouky a svému složení. Náš chléb má blahodárný vliv na trávení, činnost střev, pomáhá proti zácpě, hemoroidům, prospívá oběhovému systému a posiluje imunitní systém. Žito samo o sobě je přírodním zdrojem betaglukanů, tedy polysacharidů, které pomáhají zvyšovat obranyschopnost organismu proti infekcím i bakteriím.
 
A protože se hotel Carlsbad Plaza snaží dávat svým hostům to nejlepší, peče pro Vás ve spolupráci s karlovarskou pekárnou žitno-pšeničný kvasový chléb s jedinečným složením. Náš “Vřídelní chléb Carlsbad Plaza“ je navíc ochucen čistou vřídelní karlovarskou solí a zaděláván léčivou vřídelní karlovarskou vodou bohatou na řadu minerálních látek (sodík, draslík, hořčík, vápník, železo, zinek, mangan, atd.), která dokáže pozitivně ovlivnit látkovou výměnu, optimalizovat stav celého zažívacího traktu, posílit celkový fyzický stav a  působit proti civilizačním chorobám.
 
Z jedinečných surovin jsme pro Vás připravili jedinečnou a zdraví prospěšnou pochoutku.
   


Složení Vřídelního chleba Carlsbad Plaza:
Žitná mouka 90% | Pšeničná celozrnná mouka | Slunečnicové semínko | Žitný kvas | Slad | Bakterie mléčného kvašení | Vřídelní Karlovarská voda | Vřídelní Karlovarská sůl | Droždí

Fotografie

Newsletter

↑ nahoru