Recept šéfkuchaře

Vážení hosté, kulináři, gurmáni !

Pojďte se ve svém každodenním shonu po procedurách předepsaných našim lékařem na chvilku zastavit. Pohodlně se usaďte v překrásném prostředí „Bon Soir Café", nechte se unášet libými tóny klavíru a vychutnejte si vynikající letní salát se sklenkou Vašeho oblíbeného moku.

Komínek z krabího salátku se sladkými bramborami

  • Sladké brambory batáty omyjeme a povaříme do měkka, po vychladnutí zbavíme slupky a vložíme do lednice.
  • Oloupanou cibuli šalotku, česnek, čerstvé krabí maso, předem uvařené batáty a vejce nakrájíme na drobné kostičky.
  • Takto připravené suroviny lehce promícháme s jemně sekanou petrželovou natí, přidáme panenský olivový olej, světlý balsamikový ocet a vše dochutíme čerstvě mletou mořskou solí a barevným pepřem.
  • Čerstvou čekanku rozebereme na jednotlivé listy, které poklademe na skleněný talíř. Na takto připravený podklad vytvarujeme předem vychlazený krabí salátek a dozdobíme baby rajčátky a čerstvými bylinkami.
  • Doporučuji podávat s citronem a čerstvě pečenými toasty ze světlého pečiva.

A na závěr jen: Dobrou chuť !

Lukáš Paluska

Executive Chef

Galerie

Recept šéfkuchaře

Celá galerie

Datum publikování: 7.8.2011


Přidat nový komentář




Newsletter

↑ nahoru