Tajemství italské tradice

Vína jsou pro Itálii typická už více než dva tisíce let. Hrozny z italských vinic si však můžete vychutnat i prostřednictvím destilátu zvaného grappa. Přijměte proto pozvání do barů hotelu Carlsbad Plaza a poznejte chutě a aroma této tradiční italské pálenky.

Grappa je alkoholický nápoj, který se získává výhradně destilací matolin, což jsou zbytky po lisování vína a je považován za italské pití nejen podle tradice, ale i podle zákona. Aby se destilát mohl označovat názvem grappa, musí být destilován z matolin vyrobených pouze na území Itálie. Díky těmto přísným pravidlům si můžeme vychutnávat pravou italskou pálenku, kde se obsah alkoholu pohybuje zpravidla mezi 37,5% až 60%. Nejkvalitnější palírny najdeme dnes v okolí Trenta v severní Itálii, odkud pochází i prestižní palírna Marzadro, z jejíž nabídky si můžete vybrat právě v barech hotelu Carlsbad Plaza.

Rodinná destilační firma Marzadro působí na trhu od roku 1949 a leží mezi kopci, kde se rodí jedny z nejoceňovanějších a nejprestižnějších vín z oblasti Trentina. Zkušenostmi, již přes půl století předávanými z otce na syna, vládne tradici v umění destilovat. Tato palírna nabízí grappy od mladých, přes aromatické a aromatizované až po Riserva, které zrají minimálně 24 měsíců v dubových soudcích.

Zvolíte-li jednu ze třech výjimečných aromatických grapp Le Giere, zrajících 36 měsíců v malých sudech ze vzácného dřeva, dopřeje se vám sametové chuti. Pro unikátní spojení jemné chuti a výrazného aroma s dobou zrání osm let, zvolte některou z grapp Affinata. Pokud si nevyberete z bohaté nabídky destilérie Marzadro, máme pro vás připraveno hned několik prvotřídních grapp značky Berta, která patří k absolutní italské špičce.

Ať už zavítáte do Old Times, Bon Soir Café či do Lobby baru a objednáte si jednu z grapp od firmy Marzadro, vychutnáte si vytříbenou chuť s arómatem, která vás alespoň na chvíli přesune na sever Itálie.

Fotografie


Přidat nový komentář




Services SEO johna7870@gmail.com

17. března 2017 8:34


I would be supportive on all your articles and blogs as a result of they are simply up to the mark.

Reagovat

consultant SEO johna7870@gmail.com

17. března 2017 8:33


When I searched the blogs suddenly I saw this one and when I read it, amazing stuff out there that compelled me to comment.

Reagovat

Jansen johna7870@gmail.com

15. března 2017 12:24


The quality of your articles and contents is great.

Reagovat

SEO Services johna7870@gmail.com

14. března 2017 8:24


This matter is down to earth, hats off buds out there.

Reagovat

Computer Networking Homework Help Alexie Alessio

28. února 2017 6:23


Well thanks for posting such an outstanding idea. I like this blog & I like the topic and thinking of making it right.

Reagovat

https://tempagency.wordpress.com/about-us/ employment agencies near you

27. února 2017 8:22


Fascinating information I haven’t been experienced such information in quite a long time.

Reagovat

drunk driving http://duidefensewi.weebly.com/criminal-defense.html

25. února 2017 7:40


Great blog post! I don’t understand how long it will require me to obtain through all of them!

Reagovat

persuasive speech essays johna7870@gmail.com

20. února 2017 11:15


I have never ever got this type of informative and easy contents yet I enjoyed reading these.

Reagovat

Tradition above all Marinska

9. února 2017 15:27


Tradition should be preserved and no secret told. Especially when there is talk about such tastefully things. Let's just enjoy them.

Reagovat

buy essay sdf

13. prosince 2016 7:21


I hope you will share such type of impressive contents again with us so that we can utilize it and get more advantage.

Reagovat

best paper writing service andifix648@gmail.com

7. prosince 2016 12:04


Simply I will say such a tremendous site I never saw before.

Reagovat

academic paper writing services andifix648@gmail.com

6. prosince 2016 8:59


Hey nice post man! Thanks for incredible info.

Reagovat

http://productlaunchformulavx.wordpress.com Dom

4. listopadu 2016 8:26


I certainly appreciate your stuff provided in the blogs.

Reagovat

Newsletter

↑ nahoru