Ze zákulisí hotelu: 3 výjimečné restaurace

 

Kolik restaurací se nachází v hotelu Carlsbad Plaza a na jakou kuchyni se zaměřují? Čím jsou specifické a jak je vidí samotný personál? Nahlédněme pod pokličku třem skvělým restauracím hotelu Carlsbad Plaza.

Každá z restaurací má své charakteristické prostředí. V těchto prostorách se pohybuje kolem 45 zaměstnanců, kteří Vás velmi rádi obslouží. V prostorách kuchyní pro Vás veškeré delikatesy vaří a připravuje cca 42 kuchařů různých gastronomických specializací a přibližně 20 kuchařských učňů.

Vítejte v…La Bohѐme Restaurant, perla hotelu
Šéfkuchař Pierre Lѐotard má tuto kuchyni za své království. Francouzská kuchyně je velmi výjimečná a delikatesní, neustále dělá kroky vpřed a nabízí něco nadčasového, neokoukaného a především neochutnaného. Personál mající na starost špičkovou úroveň této restaurace ji sám charakterizuje jedním slovem jako “úspěch“. Jistě zde strávíte neobyčejný večer po úspěšném dni. Velmi příjemným benefitem je to, že Vám vyfiletují rybu přímo u stolu.  Tato restaurace Vás naprosto pohltí svou nevšední atmosférou, fenomenálními pokrmy a širokou nabídkou kvalitních vín.

Zveme Vás do… Sweet Orient Restaurant
Přeneste se na dálný východ a vychutnejte si tradiční i nezvyklá asijská jídla. Různorodost chutí, která je velmi typická pro asijskou kuchyni, doplňte pitím úžasného čaje Matcha, a nechte se zapojit do krátkého tradičního japonského obřadu. Personál, který se o Vás v této restauraci vřele postará, ji jedním slovem představuje jako “vůni“. Přivoňte tedy i Vy a přijďte cestovat po Orientu.

Dobré ráno, dobré poledne, dobrý večer v… Sorrento Grand Buffet Restaurant
Pohodlně se posaďte v útulném prostředí této restaurace a nechte se unášet jednotlivými vůněmi, chutěmi a barvami. Nepřeberný výběr snídaňových, poledních a večerních menu potěší vaše chuťové pohárky. Každý z hostů si najde svoji volbu v bufetu s českými a evropskými pochoutkami. Personál největší restaurace v hotelu ji specifikuje jedním slovem jako “rodina“. Srdečně Vás a vaši rodinu zve šéfkuchař  Lukáš Paluska.

Fotografie

Newsletter

↑ nahoru